De kracht van je eigen geluid

 

Welkom bij Manja helend zingen

 Werken met klanken

Klanken produceren trillingen die heel direct binnenkomen, zowel emotioneel als fysiek. Klanken hebben elk hun eigen trilling en daarmee elk een andere uitwerking. Zo geeft de “oe”-klank  andere trillingen dan de “aa”-klank. Doordat er een verbinding bestaat tussen klanken en chakra's, kunnen klanken o.a. je chakra's in beweging zetten en hiermee blokkades opheffen.

Wat doet helend zingen

Bij helend zingen maak je gebruik van  trillingen maar dan door jouzelf geproduceerd. Het werkt verbluffend eenvoudig en het resultaat merk je direct. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen, is je eigen geluid het krachtigste instrument. Bij Manja helend zingen maken we gebruik van een combinatie van verschillende technieken om bij één doel te komen: door je eigen klank in verbinding komen met je eigen hart. Hierin ligt immers besloten wie jij wezenlijk bent. 

Lessen

Er zijn verschillende vormen om met klanken te werken zoals zelf zingen, meditatie, luisteren. In de lessen komen de verschillende methodes aan bod waarmee je leert om je eigen geluid te gebruiken. Het doel kan voor iedereen anders zijn: ontspanning, heling of verdieping. Maar uiteindelijk zul je in de loop van de lessen je eigen kracht ontdekken en leren kennen.

Praktische informatie

Groepslessen 

De lessen bestaan uit blokken van acht. Deze lessen worden eens in de drie weken gegeven de lesblokken zijn afzonderlijk te volgen of doorlopend zodat er een constante stroom van leren en helen ontstaat.  Immers, ieder heeft zijn eigen ritme en doel. Daardoor kan ook een ieder de lessen volgen.

De lessen duren van 10.00 uur  tot 12.00 inclusief een koffie of thee moment.  De lessen worden gegeven op de vrijdagochtend. De koffie staat klaar om 9.45 uur, we starten om 10.00 uur en gaan door tot 12.00 uur. Een blok van acht lessen kost € 160,00. De cursuslocatie is Wilhelminastraat 5, te Bodegraven. Voor de actuele data en verder voorwaarden verwijs ik je graag naar de agenda links op de pagina.                               

Individuele lessen

Er is een mogelijkheid tot het volgen van individuele lessen. Hiervoor is de strippenkaart. Deze bevat zes lessen van 45 minuten inclusief koffie of thee. De kaart is zowel in een aaneengesloten periode als over een langere periode te gebruiken. Tijd en frequentie van de lessen zijn in overleg (ook overdag mogelijk). Samen bespreken we wat je wilt leren en hoe dat er voor jou uitziet. Zo ontstaat een heel eigen route. De kaart blijft een jaar geldig en kost € 120,00. 

Heb je behoefte aan een losse les of een langere sessie, dan kan dat in overleg. De sessie duurt dan 60 minuten en kost € 40,00.

Neem gerust contact op voor meer informatie!